Hakkımızda

İhtiyaç Odası ve tüm yazarları, size ve kendisine kendini geliştirme sözü vermektedir.

İhtiyaç Odası’nın tek ve tartışılmaz ilkesi:

Sahip olduğumuz iş, eş, ev, eşyalar, eğitim, kitaplar, filmler, oyunlar ve hatta arkadaşlar sadece eğlenmemiz içindir.

Mutluluk bir tercihtir.  STEVE CHANDLER

Yaptığınız iş, eğer zevkli değilse, onu doğru yapmıyorsunuz demektir.  FRAN TARKENTON

Neşeli olduğunuz zaman vücut kimyanız değişir; böylece motivasyonunuz da artar ve enerjinizde yeni sıçramalar olur.  STEVE CHANDLER

Kullanım Koşulları:

Bu yazıda ‘‘İhtiyaç Odası’’ olarak adı geçen www.ihtiyacodasi.com web sitesini ziyaret etmekle veya kullanmakla, İhtiyaç Odası’nın kullanılmasına ilişkin aşağıdaki koşullara bağlı olduğunuzu ve hem bu koşullara hem de İhtiyaç Odası ile ilgili bütün cari kanunlara, yönetmeliklere ve mevzuata uyacağınızı açıkça kabul etmiş sayılırsınız.

Bu kullanım koşullarını ihlâl ettiğiniz takdirde, İhtiyaç Odası kullanmanıza son verilebilir. İhtiyaç Odasını kullanmanıza engel olunabilir veya hukuki takip yoluna gidilebilir.

İhtiyaç Odası'nda yer alan her türlü bilginin doğruluğu, eksiksiz olması, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette İhtiyaç Odası tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan bilgilerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. İhtiyaç Odası hiçbir şekil ve surette ihbara veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman söz konusu bilgileri değiştirebilir, düzeltebilir ve/veya çıkarabilir.

İhtiyaç Odası diğer internet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler sağlamaktadır. Bu bağlantılar, link verilen sitelerin denetlendiğini göstermez. Bağlantı verilen sitelerdeki malzemeler "olduğu gibi" sağlanmakta ve açık ya da dolaylı hiç bir garanti verilmemektedir.

İhtiyaç Odası sitesinde üyelik hizmetleri verebilmek için kullanıcılardan temin edilen kişisel bilgiler servisin hizmet amacına yönelik olup, kullanıcılar bizzat aksini talep etmediği durumda İhtiyaç Odası dışında üçüncü kişilerle hiç bir suretle paylaşılmaz.

İhtiyaç Odası veya herhangi bir parçasının kopyalanması, satılması veya ticari bir amaç için istismar edilmesi yasaktır.

Kullanıcılar bilgi ve malzemeleri, sadece bilgi edinme amacıyla kullanabilir. Bilgiler, İhtiyaç Odası’nın yazılı izni olmaksızın kısmen ya da tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, kiralanamaz, çoğaltılamaz, alt lisansla kullandırılamaz, değiştirilemez, ileride kullanılmak üzere saklanamaz, ticari bir amaçla kullanılamaz. İhtiyaç Odası web sitesinde yer alan bilgi ve malzemeden tamamen kişisel, ticari olmayan ve bilgi verme amacıyla kaynak göstererek alıntı yapılabilir.